Kinderboeken Muziekwinkel
laat peuters en kleuters zingend leren
Welkom
Muzikale boekenkist
Producten
Bestelformulier
Contact
LESPAKKETTEN

Standaard lespakketten: goedkoop en direct geleverd!


Ik verkoop lespakketten met vier of vijf lesbrieven bij bestaande prentenboeken. Het materiaal wordt digitaal geleverd (je ontvangt een link en wachtwoord per email): bij de standaard lespakketten direct bij je bestelling. Het lesmateriaal van een keuzelespakket ontvang je binnen 7 werkdagen. De betreffende boeken worden er niet bijgeleverd. Deze kun je bij een boekhandel kopen of lenen bij een bibliotheek. Als je nog geen klant bent, is het raadzaam om ook de Kinderboekenmuziek CD met muziekfragmenten te bestellen. In bijna alle lesbrieven wordt naar deze CD verwezen. Een standaard lespakket van vier lessen kost €12,-; een keuzepakket met vier lesbrieven naar keuze uit de muzikale boekenkist kost €14,- (bedragen zijn inclusief 19% B.T.W.). Bekijk de volgende lespakketten:

Nationale Voorleesdagen 2010: Wiebelbillenboogie!

Van 20 januari tot en met 30 januari 2010 zullen de Nationale Voorleesdagen weer plaatsvinden. De Kinderboeken Muziekwinkel heeft twee lespakketten samengesteld: Eén voor peuters en één voor kleuters. Uiteraard bevat elk lespakket een leuke les bij het prentenboek van het jaar: 'De Wiebelbillenboogie!'. Het digitale lespakket kost slechts EURO 10,-. Beluister hier alvast het Wiebelbillenlied.

Kleuterpakket Nationale Voorleesdagen:
Swingen met je billen, boevenmuziek maken en een 'koekuiken' uit een ei laten komen met:

Peuterpakket Nationale Voorleesdagen:
Zingen over swingende billen, levende postkaarten maken en een tandenpoetsdansje doen met:

Winterpakket methode Schatkist

Dit lespakket sluit aan bij het seizoen 'winter' van de methode Schatkist. In dit pakket staan de volgende boeken centraal:
  • Anker feest in december: 'Fijn kerstfeest' van Jorgen Hofmans en Camilla Fialkowski; lees beschrijving
  • Anker een nieuw jaar:'Olifant en de tijdmachine' van van Max Velthuijs; lees beschrijving
  • Anker vriendjes:'De mooiste vis van de zee' van Marcus Pfister; lees beschrijving
  • Anker winter:'Ik wil een diamant' van J. Emmett en V. Cabban; lees beschrijving
Het pakket kost slechts € 12,- en is inclusief 19% B.T.W. en ingezongen liedjes. Bestel nu!

Herfstpakket methode Schatkist

Sinds augustus 2009 is er een lespakket te koop, dat aansluit bij het seizoen 'herfst' van de methode Schatkist. In dit pakket staan de volgende boeken centraal: Het pakket kost slechts € 12,- en is inclusief 19% B.T.W. en ingezongen liedjes. Bestel nu!

Kikker in de klas

Wie kent de Kikkerboeken van Max Velthuijs nu niet? Bij vier van deze prachtige, moralistische prentenboeken zijn leuke muzikale lessen gemaakt. Het gaat om de boeken: Het pakket kost slechts € 12,- en is inclusief 19% B.T.W. en ingezongen liedjes. Bestel nu!
Voor meer lesideeën bij de boeken van Kikker, kijk op: Juf Janneke.

Het Eric Carle lespakket

Bij vier van deze prachtige prentenboeken zijn liedjes en muzikaal lesmateriaal geschreven. Het gaat om de volgende boeken: Het pakket kost slechts € 12,- en is inclusief 19% B.T.W. en ingezongen liedjes. Bestel nu!
Voor meer lesideeën bij de boeken van Eric Carle, kijk op: Juf Janneke.

Het Taallijnpakket

Bij vijf prentenboeken uit de Taallijn zijn liedjes en muzikale opdrachten geschreven voor peuters. Het gaat om de volgende boeken: Het pakket kost slechts € 15,- en is inclusief 19% B.T.W. en ingezongen liedjes. Bestel nu!

Welkom Muzikale boekenkist Producten Bestelformulier Contact